Merkezden uzakta, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde kalan bir et lokantası. Ancak burayı en özel kılan şey, katmeri. Sadece kaymağın kendi yağıyla taş fırında pişmesi nedeniyle tek. Katmere ek olarak, yalnızca öğlen servisinde değişimli çıkan enfes yemekler var. Mesela, gittiğiniz güne göre incik veya tandır yiyebilirsiniz. Yine beyran burada deneyebileceğiniz yemeklerden.

Tavsiye Ekibi

Not: Henüz Vedat Milor tarafından ziyaret edilmemiştir.

Tavsiyeler:

  • Katmer
  • Beyran
  • İncik
  • Tandır
User Review
0 (0 votes)

Adres ve İletişim

Adres:

1 Organize Sanayi Bölgesi, 27600, Şehitkamil/Gaziantep

Telefon:
İnceleme Ekle

8İncelemeler

Lezzet
Servis
Hijyen
Fiyat
Yayımlanıyor ...
Derecelendirmeniz gönderildi
Lütfen bütün alanları doldurun
Captcha check failed
Aziz Uysal 20 Eylül 2021 18:56
Lezzet
Servis
Hijyen
Fiyat

Benim menüm; Az beyran, antep lahmacun, küşleme ve finalde efsane katmer.

Ahmet Tevfik 16 Mayıs 2021 12:27
Lezzet
Servis
Hijyen
Fiyat

Antep’in en iyi et lokantası demek abartı olmaz. Menüdeki tüm seçenekler çok başarılı.Hafta içi öğlen saatlerinde giderseniz kendinizden geçmeniz kuvvetle muhtemel.

Ata 9 Ekim 2019 14:23
Lezzet
Servis
Hijyen
Fiyat

Gaziantep’i ilk ziyaretimde ilk yemeği burada yedim ve gayet iyi bir başlangıç oldu.Karışık kebap söyledim adana iyiydi en sevdiğim ise kuyruk yağı ile dürüm yaptığım et parçalarıydı.Salata,ayran harika değil ama yeterli.Normalden fazla yememe rağmen yemek sonunda ısrarla söylenen katmer gerçekten olağanüstüydü.Tam istediğim gibi çok az şeker kullanılmıştı kaliteli kaymağın ve fıstığın tadı ön plandaydı.

Veysel satıcı 17 Temmuz 2019 22:47
Lezzet
Servis
Hijyen
Fiyat

Bir gaziantepli olarak katmerde tek geçerim.

Tunahan doruk 3 Mart 2019 11:38
Lezzet
Servis
Hijyen
Fiyat

Yediğim en iyi soğan kebabını (kış aylarında) burda yemiştim. Gerçekten eşsiz bir lezzet. Soğan kebabında açık ara Gaziantep’in en iyisi.

Hakan Kaynak 7 Şubat 2019 04:25
Lezzet
Servis
Hijyen
Fiyat

Bu mekanı birkaç kez denedim. Hepsinde aynı lezzet ile karşılaştım. Mutlaka urfa kebap ile başlıyorum. Etin tadını almanın en iyi yolu. Katmerin pişirilme işlemini uzun uzun izledim. Mükemmel bir lezzet

Ersin Rahatgün 5 Kasım 2018 23:39
Lezzet
Servis
Hijyen
Fiyat

Sadece katmer yemiştim..Merkezde iyi katmer, fakat bir kebaphan katmeri değil..

Mustafa 25 Ekim 2018 19:27
Lezzet
Servis
Hijyen
Fiyat

Beyran ve katmer tartışmasız 1 numara